CBS De Waterstroom

Welkom op de website van CBS De Waterstroom in Ederveen. Wij proberen u hier te laten zien wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden. U bent van harte welkom om eens (op afspraak) langs te komen! Klik voor een overzicht van alles wat er dit schooljaar gepland staat op Agenda - Activiteitenoverzicht. Bezoek ook eens onze Facebook-pagina of Instagram. Heeft u vragen over de informatie die op de pagina's staat? Neem dan gerust contact met ons op.
Telefonisch te bereiken via 0318-571170 of via e-mail: info@cbsdewaterstroom.nl.

 

Nieuws

Kalender

Gebedsgroep
Startdatum/tijd:
dinsdag 16 maart 2021 00:00
Einddatum/tijd
dinsdag 16 maart 2021 00:00
Terugkerende gebeurtenis
Eenmalige gebeurtenis
Prioriteit:
Normaal
Omschrijving:
De gebedsgroep wil elke maand bij elkaar komen om te bidden voor de kinderen, leerkrachten en gezinnen van de Julianaschool.
In elke groep staat een gebedsdoosje. Daar kunnen kinderen zelf of, in de onderbouw, met hulp van de leerkracht een briefje voor schrijven. O.a. deze briefjes worden meegenomen in het gebed. U kunt zelf ook gebedspunten mailen naar: gebedsgroep@juliana-ederveen.nl. Alle gebedspunten blijven vertrouwelijk.
We nodigen u van harte uit om mee te komen bidden. In principe komt de gebedsgroep elke 3e vrijdag van de maand bij elkaar. In verband met vakanties en andere activiteiten kan de datum soms afwijken.
Wij geloven dat bidden en danken heel veel kan doen.
Broertjes en zusjes die nog niet op school zitten, mogen gewoon meekomen.
Aangemaakt door juliana1 Op maandag 13 juli 2020

Fotoalbum

 

Spelen op het kleuterplein

CBS De Waterstroom

 Schoolstraat 1, 6744 WS Ederveen
 T  0318-571170
 E  info@cbsdewaterstroom.nl